Algemene voorwaarden

Orderbevestiging
Je ontvangt een bevestigingse-mail van jouw bestelling met het bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen zijn besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzendkosten. Deze bevestiging betekent dat wij jouw bestelling goed hebben ontvangen.

Prijzen en betaling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaalwijze en levering
Je kunt online betalen per iDEAL. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. De betaling komt dan direct bij ons binnen en de bestelling wordt zo snel mogelijk per post verzonden. Er vindt geen verzending plaats op zondagen, feestdagen en in aangekondigde sluitingsperiodes.

Levertijd
Na ontvangst van betaling nemen wij contact met je op om eventuele wensen te bespreken en een leverdatum af te spreken. De minimale levertijd bedraagt 5 werkdagen uitgezonderd tijdens aangekondigde sluitingsperiodes, dan kan het wat langer duren.

Verzending
Buttontoko.nl draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar jouw aangegeven adres. Nadat de artikelen door je in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op jou over. Wij verzenden enkel naar adressen in Nederland en België.

Retourneren
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van gepersonaliseerde producten. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 30 dagen na ontvangst van de producten door Buttontoko. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar Buttontoko zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Buttontoko geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via contact@buttontoko.nl.

Garantie
De informatie op de website en de geplaatste producten proberen wij uiteraard zo nauwkeurig mogelijk te plaatsen. Mocht er een foutje in sluipen dan kunnen daar geen rechten aan ontleent worden. Buttontoko mag op elk moment content en producten aanpassen, verwijderen zonder bericht vooraf.

Overmacht
Kan Buttontoko niet, niet tijdig of niet behoorlijk aan haar verplichtingen uit de overeenkomst voldoen door overmacht, dan is zij niet aansprakelijk voor door jouw geleden schade. Onder overmacht verstaan wij in ieder geval iedere omstandigheid waarmee Buttontoko ten tijde van het aangaan van de overeenkomst geen rekening kon houden, denk hierbij aan ziekte, oorlog, oproer, sabotage, terrorisme, energiestoring, natuurrampen, werkstakingen (van leveranciers en postbedrijf), en andere storingen binnen het bedrijf. Ook gelden deze omstandigheden voor onze toeleveringsbedrijven.

Indien een van bovengenoemde situaties voordoet waardoor wij niet tijdig of behoorlijk aan onze verplichtingen kunnen voldoen dan worden deze verplichtingen opgeschort tot het wel weer mogelijk is. Indien de genoemde situatie langer dan 30 dagen duurt dan hebben beide partijen het recht de overeenkomst schriftelijk geheel of gedeeltelijk te ontbinden.

Aansprakelijkheid
Iedere aansprakelijkheid voor schade, voortvloeiende uit of verband houdende met de uitvoering van de overeenkomst, is beperkt tot het bedrag van de bestelling.

Auteursrecht
Het is niet toegestaan om teksten, afbeeldingen of andere content van deze website te hergebruiken zonder expliciete toestemming van Buttontoko. Het auteursrecht van alle content ligt bij Buttontoko / Karin Dirkx.