Buttons bestellen & levering

Buttons bestellen
Alle producten (buttons, magneten en zakspiegeltjes) zijn eenvoudig via deze website te bestellen en worden vooraf betaald via iDeal of bankoverdracht (via Mollie payments). Wil je graag een custom product mail dan je ontwerp(en) aan via ontwerp@buttontoko.nl. Je mag net zoveel ontwerpen aanleveren als het aantal producten dat je hebt besteld. Vermeld in de mail wel je bestelnummer dan weten we de bijbehorende contactgegevens. De custom producten vallen buiten het herroepingsrecht omdat deze helemaal naar wens gemaakt worden.

LET OP: Het is niet toegestaan afbeeldingen van derden te gebruiken waar copyright op rust.

Verzend- en bezorgkosten
De verzendkosten kunnen verschillen, afhankelijk van de hoeveelheid producten. De juiste verzendkosten worden in het winkelmandje automatisch berekend. We hanteren één-op-één de kosten van PostNL. Zodra deze wijzigen, wijzigen onze verzendkosten mee.

Levertijd
Alle producten van buttontoko.nl worden handmatig met zorg en plezier voor jou gemaakt. De minimale levertijd bedraagt 5 werkdagen. LET OP: Er vindt geen verzending plaats op zondagen, feestdagen en in aangekondigde sluitingsperiodes.

Wij proberen de producten altijd zo snel mogelijk te leveren, maar raden wel aan om grote bestellingen tijdig te plaatsen en niet te wachten tot het laatste moment om teleurstellingen te voorkomen. Heb je een strakke deadline? Stuur dan even een mailtje vooraf dan nemen wij contact met op over de planning.

Ik heb mijn adres verkeerd ingevoerd, wat nu?
Helaas ben je zelf verantwoordelijk voor het adres. Wij kunnen het voor verzending nog aanpassen, is het eenmaal verstuurd dan kunnen wij alleen maar hopen dat het goed aankomt. Het risico ligt bij jou.

Heb je vragen?
Heb je vragen over je bestelling of over het aanleveren van een ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op.